Erhvervsrengøring Fredericia

Erhvervsrengøring i Fredericia

Vi har mange års erfaring med grundig og opmærksom erhvervsrengøring i Fredericia og omegn.
Vi løfter næsten alle rengøringsopgaver, og vi gør det kvalitetsbevidst og med dig i centrum.

Spar tid og få os til at udføre kompetent erhvervsrengøring for dit firma i Fredericia og omegn.
Institutioner, kontorer, industri eller motionscentre. Vi udfører alle former for rengøring.

Vi tilbyder:

– Kontorrengøring
– Erhvervsrengøring af forretninger
– Rengøring på skoler og institutioner
– Rengøring af industri- og erhvervsbygninger
– Rengøring og praktisk hjælp ved konferencer og møder
– Rengøring af klinikker

Troværdig samarbejdspartner

Clean4Ever er et mindre rengøringsfirma, og vi er derfor tætte på vores kunder og kender deres behov. Det er altid det samme personale, der gør rent ved dig, og du bliver aldrig bare en i mængden. Vi tager ansvar og har løbende kontakt med dig. Det er nemlig sådan, vi sikrer, at du bliver godt tilfreds med vores arbejde.

En ren arbejdsplads er et must, hvis du vil have tilfredse og produktive medarbejdere. Det betyder færre sygemeldinger og et bedre indeklima.
Vi hjælper dig med rengøring og praktiske gøremål, så du kan koncentrere dig om det, du er god til. Vælger du Clean4Ever, behøver du aldrig mere at bekymre dig om nullermænd og dårlig luft.

Vi indgår ofte faste aftaler med vores kunder, så vi på fast basis varetager kundens rengøring. Dog er det også muligt at bestille en enkelt ydelse, uden at der behøver at være tale om en fast aftale. Vi sammensætter selvfølgelig et tilbud med dig og dine behov i centrum. Vi er fleksible, og vi kommer så vidt muligt forbi på det tidspunkt, der passer dig. Nogle foretrækker synlig rengøring, mens andre hellere vil have rengøringen klaret uden for åbningstiden. Vi kan hjælpe dig med begge dele.

Mere end bare rengøring

Vi har hænderne skruet ordentligt på, og vi kan sagtens hjælpe dig, hvis der opstår andre praktiske behov udover rengøringen. Vi løser ejendomsservice-, vicevært- og pedelopgaver og vedligeholder grønne arealer og bygninger, indvendig som udvendig. Vi varetager også affaldshåndtering.
Læs mere om vores ejendomsservice her.
Opstår der een udfordeing i forbindelse med vedligeholdelsen, som vi ikke kan klare, har vi et stort netværk af pålidelige og kompetente håndværkere, som vi kan henvise dig til.

Kontakt os og få et tilbud på erhvervsrengøring i Fredericia

Kontakt os og lad os sammensætte et tilbud, der passer nøjagtigt til dine behov og ønsker.
Vi står ved vores aftaler, og vores priser er rimelige og bliver altid aftalt på forhånd, så du slipper for ubehagelige overraskelser. Til gengæld kan du være sikker på veludført og grundig erhvervsrengøring tilpasset dine specifikke behov og ønsker. Læn dig tilbage, og lad os tage skraldet.