Om os - rengøring service i Fredericia

Bag virksomheden

Clean4ever blev etableret i 2009 efter mange års erfaringer inden for branchen. Clean4ever blev etableret, da firmaet ”Per Buus rengøring (familie)” blev nødt til at skære ned på grund af alderen.

Vi har omkring 30 års erfaring i rengøringsbranchen med mange specialopgaver, der kan nævnes skolerengøring med pedelopgaver, vicevært og ejendomsservice. Vi gør ikke kun rent systematisk, men bruger øjnene, så det sikres, at alt skidtet bliver fjernet. Vi kan godt lide, at vores kunder er meget tilfredse med de opgaver, vi udfører.

Vores medarbejdere

Vi stiller meget høje krav til vores medarbejdere, da vi udfører den bedste kvalitet og service, som vores kunder fortjener. Vi afsætter god tid af til vores medarbejdere, så de kan udføre de opgaver, de skal løse i høj kvalitet. Vi instruerer løbende vores medarbejder i de opgaver, de skal løse, samt rengøringsprodukter, sikkerhed og værnemidler. Vores medarbejdere bliver godt lønnet, hvilket signalerer høje krav til kvaliteten af deres arbejde. Vi værdsætter vores medarbejder, da glade og positive medarbejdere gør bedre rent.

Rengøring i Fredericia - Clean4ever
Rengøring i Fredericia

Service & kvalitet

Vi holder en løbende dialog med vores kunder om de opgaver, vi skal løse, da vi ønsker den bedste service og kvalitet for vores kunder. Samtidig er der lagt vægt på at udføre opgaverne til rimelige priser. Alle opgaver uanset størrelse eller art udføres professionelt og i fornuftig dialog med kunden. Clean4ever er kendetegnende for en høj Service og kvalitet.